«Міняю жінку»: чи зможе вчителька фізкультури провчити деспотичного академіка

Міняю жінку
09:30
Будні
Як вчителька фізкультури провчить деспотичного академіка – Міняю жінку
Фото: Freepik

У «Міняю жінку» на «1+1 Україна» нова мама намагатиметься зрозуміти нестандартні методи виховання самопроголошеного академіка.

Поділитися:

З понеділка по п'ятницю о 9:30 на "1+1 Україна" — улюблене реаліті-шоу "Міняю жінку". Цього разу на телеглядачів чекав обмін між родинами із села Велика Солтанівка та міста Чернігова. Обидві сім’ї  є працівниками освіти та чи однакові вони мають погляди на процес виховання дітей?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Міняю жінку": як українка перевиховає тата-ледаря 

У родині чернігівців вдома завжди панує романтичний настрій. Дружина  Анжела працює фізичним інструктором в дитячому садочку, де і познайомилася з чоловіком-фотографом Євгеном. З такою творчою душею їй ніколи не буває нудно. Чоловік в усьому бачить романтику і намагається радувати кохану. Анжела навіть не може посваритися із Євгеном, бо кожна сварка закінчується анекдотом з його боку. Мамі цікаво побувати у новій родині і пожити із суворим татом, адже вона не знає як це. Та жінка навіть не здогадується, що її бажання може дуже швидко здійснитися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Міняю жінку”: як українка намагалася допомогти жертві булінгу 

Адже у селі Велика Солтанівка проживає сім’я академіка Ігора, який має власну систему у «Академії самостійності та відповідальності». Він контролює кожен виконаний або не виконаний крок власних дітей Ані й Ангеліни та вихованців. Дружина Ольга допомагає йому в цьому. Та попри підтримку чоловіка у його особистій системі виховання дітей, дружина хотіла б проводити час з чоловіком на одинці. Адже вихованці академії проживають разом із родиною в одному будинку і мама Ольга постійно знаходиться немов у таборі відпочинку. Натомість для Ігора сім’я – як проєкт: не дружина з чоловіком окремо, а спільна діяльність. 

Можливо, новий тато допоможе відпочити Ользі від постійного гаміру вдома і покаже як справжній чоловік повинен поводити себе із дружиною.

Як мама Анжела буде протидіяти правилам самопроголошеного академіка? Та чи вдасця їй запровадити свої правила у вічному таборі? Дивіться  улюблене реаліті-шоу "Міняю жінку" з понеділка по п'ятницю о 9:30 на "1+1 Україна".

 

Новини по темі